Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 13 mai 2009 ora 15:25

2. Notă cu privire la inițiativele legislative de competența ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului, înregistrate la Parlament
aprobată, termen : 30 de zile consultă

Notă cu privire la inițiativele legislative de competența ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului, înregistrate la Parlament Doamna Roberta Alma Anastase:

Trebuie stabilit termen.

Domnul Mircea-Dan Geoană:

30 de zile cred că este un termen rezonabil.

Doamnă președinte, mă iertați că intervin.

Domnule ministru Ponta, vă rog să comunicați și domnului președinte Buda rugămintea noastră, solicitarea noastră, îmi permit să fac acest lucru în numele tuturor colegilor și colegelor, ca ritmul de activitate în comisiile permanente să rămână la fel de intens ca și până acum, chiar dacă vor apărea și alte activități, poate și câteva zile care vor permite deplasarea în circumscripții înainte de 7 iunie. Cred că este important, din punct de vedere al reputației Parlamentului și al muncii serioase pe care ați făcut-o, comisiile să rămână active și implicate în acest demers.

Domnul Victor Ponta:

Vă mulțumim și o să facem tot ce putem. Dacă puteți să vorbiți cu președintele partidului meu să-mi dea mai mult timp!

Domnul Mircea-Dan Geoană:

Și o dezbatere publică la proiect.

Domnul Victor Ponta:

Îmi cer scuze, dar dacă nu decideți cândva un plen comun în care să ne prelungiți activitatea, din 15 expiră termenul, iar 15 este poimâine. Noi, practic, ne întâlnim săptămâna viitoare să lucrăm la proceduri, dar nu mai avem mandat. Deci, la prima ședință comună să fie prelungirea acestui termen.

Doamna Aurelia Vasile:

Domnule Ponta, o să considerați luni și marți raportori pe un proiect de lege.

Domnul Victor Ponta:

Absolut de acord. Doar să decideți la viitorul plen comun să intre decizia aceasta, ca noi să avem dreptul să lucrăm. Mulțumesc. Scuzați-mă.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 13 iulie 2020, 11:30
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro