Depunere de candidaturi pentru Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)

În categoria Informare04 martie 2020

În conformitate cu dispozițiile art. 24 din Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, republicată, Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au stabilit, în ședința comună din 2 martie 2020, declanșarea procedurilor parlamentare pentru numirea a 6 membri ai Colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Candidaturile vor fi depuse la Secretarul General al Camerei Deputaților sau la Serviciul pentru lucrările Biroului Permanent al Senatului.

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 28 martie 2020

Camera Deputaților sprijină, și în acest an, cea mai mare acțiune voluntară de mediu, „Earth Hour – Ora Pământului în România”, organizată de „World Wide Fund for Nature”. Pentru a marca acest eveniment, iluminatul interior și exterior al Palatului Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă, 28 martie, între orele 20.30- 21.30.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 martie 2020


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Amânarea ratelor la bănci cu până la 9 luni!

Criza mondială creată de pandemia de coronavirus nu va putea fi depășită decât prin solidaritate între țările din Uniunea Europeană, prin solidaritate între guvern și companii, prin solidaritate între guvern și cetățenii României.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 martie 2020


primită de la doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
În momente de criză se testează competența guvernanților!

Demisia ministrului Sănătății, Victor Costache, confirmă votul de neîncredere acordat în comisiile parlamentare de specialitate și deschide astăzi perspectiva clară și neliniștitoare a derivei guvernamentale actuale, printr-un gest care descumpănește și invită la reflecție.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 martie 2020


primită de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul va lua toate măsurile economice și sociale pentru ca românii să traverseze cu bine criza coronavirusului

În urma întâlnirii dintre premierul Ludovic Orban și miniștrii ai Cabinetului, au fost agreate măsurile propuse de parlamentarii liberali, împreuna cu colegii miniștrii.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 martie 2020


primită de la domnul deputat Petru-Bogdan Cojocaru (Grupul parlamentar al PSD)
Înainte să-i testați pe toți locuitorii Bucureștiului, faceți mai bine niște teste de stres pentru miniștri

Deputatul Bogdan Cojocaru, liderul TSD , îi cere premierului Ludovic Orban ca înainte să se apuce de testarea bucureștenilor să îi supună la teste complexe pe miniștrii săi, pentru a vedea dacă aceștia rezistă la stres.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult