DIMENSIUNEA PARLAMENTARĂ A PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI LA CONSILIUL UNIUNII EUROPENE

În categoria Anunțuri 30 decembrie 2018

Pe durata primului semestru al anului 2019, Parlamentul României va îndeplini anumite funcții specifice și va coordona evoluția Dimensiunii Parlamentare. Generoasa clădire a Palatului Parlamentului va găzdui șase evenimente interparlamentare, care sunt programate a avea loc pe durata președinției Consiliului UE, pe care România o va exercita între 1 ianuarie și 30 iunie 2019.

Vezi detalii

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 iunie 2019

Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc luni, 25 martie, începând cu ora 12.00 (sala „Barbu Catargiu”, nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 martie 2019


primit de la liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Raluca Turcan
Ca să cosmetizeze rezultatele slabe din învățământ, Andronescu ne propune un nou tip de bacalaureat: cel second-hand!

Bacalaureat diferențiat înseamnă diplome diferite! Absolvenții de bacalaureat diferențiat nu ar trebui să poată urma aceleași universități Ceea ce a propus Ecaterina Andronescu nu este altceva decât o nouă păcăleală! Ministrul Educației vrea să cosmetizeze rezultatele tot mai slabe obținute de elevi la finalizarea liceului. Ca să crească artificial numărul de absolvenți cu diplomă de bacalaureat, Andronescu propune un nou tip de bacalaureat – Second-Hand.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 martie 2019


primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)
Este nevoie de eforturi comune pentru dezvoltarea inteligentă și eficientă a regiunii Dunării, dimensiunea parlamentară având un rol important, ca facilitator al unui amplu dialog politic regional

Palatul Parlamentului din București a găzduit astăzi, joi, 21 martie 2019, cea de-a 6-a Conferință a Parlamentarilor din Regiunea Dunării, eveniment organizat în marja deținerii președinției SUERD de către România, anul acesta.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 martie 2019


primit de la președintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă, domnul deputat Gigel Știrbu (Grupul parlamentar al PNL)
S.O.S. Societatea Română de Radiofuziune!

Nu pot să nu remarc semnalele de alarmă trase în presa centrală de către membrii Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiofuziune referitoare la constituirea unei comisii parlamentare de anchetă care să verifice dezechilibrul politic din partea editorială a instituției, în favoarea PSD, constituit de către președintele - director general, Georgică Severin.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 martie 2019


primit de la doamna deputat Tamara Ciofu (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul PSD Tamara Ciofu susține promovarea Maternității Botoșani la un nivel superior, ceea ce presupune creșterea finanțării și tratarea tuturor prematurilor

Deputatul PSD Tamara Ciofu, împreună cu medicul Maria Olaru, șeful Secției de Obstetrică – Ginecologie, și cu medicul Carmen Zaboloteanu, șeful Secției de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean Mavromati, au solicitat profesorului doctor Nicolae Suciu, președintele Consiliului național de experți pentru evaluarea secțiilor, compartimentelor de obstetrică-ginecologie și nou-născuți, creșterea gradului de încadrare a Maternității Botoșani de la nivelul 2B la nivelul 3.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult