DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 iunie 2018


primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
Deputatul PNL Pavel Popescu: Lipsa de interes a Guvernului PSD&ALDE în implementarea procesului digitalizării aduce deservicii economiei României

Deputatul PNL Pavel Popescu se declară dezamăgit de lipsa de interes a Guvernului de a accelera procesul de digitalizare în țara noastră, iar asta aduce cu sine deservicii economiei României.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 iunie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
Deputat Constantin Codreanu: ”Încă o problemă rezolvată în beneficiul românilor: am extins valabilitatea pașapoartelor electronice de la 5 la 10 ani”

Deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, anunță un nou succes obținut odată cu promulgarea legii pentru modificarea Legii 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate. Modificarea constă în extinderea termenului de valabilitate a pașapoartelor electronice de la 5 la 10 ani, așa cum este în majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 iunie 2018


primit de la domnul deputat Găvrilă Ghilea (Grup PNL)
Stare de calamitate naturală în agricultura din Bihor!
După ce seria de fenomene meteorologice extreme din ultimele săptămâni a afectat grav culturile agricole ale mai multor producători din localități ale județului Bihor, deputatul PNL Găvrilă Ghilea a prezentat ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, un succint bilanț al pagubelor întregistrate, menționând că „în urma ploilor torențiale și a căderilor de grindină de dimensiuni neobișnuite au fost distruse solarii de legume, amenajări și utilaje agricole, dar și sute de hectare de culturi, în special rapiță, care au fost total compromise”.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iunie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Camelia Gavrilă (Grup PSD)
Deputatul Camelia Gavrilă comentează implicațiile dezvoltării urbane - traficul aglomerat, poluare, riscuri, dar și soluții posibile pentru un urbanism inteligent

Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, semnalează problema dezvoltării urbane tot mai accentuate a marilor orașe din țara noastră, care aduce noi provocări din punctul de vedere al confortului urban, al unei vieți sănătoase și din perspectiva a ceea ce numim oraș modern sau smart city.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iunie 2018

Ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului va avea loc joi, 21 iunie, începând cu ora 11.30 (la Senat, sala “Avram Iancu”, nivel P1).


Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult