COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 15 ianuarie 2021


primit de la Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO

15 ianuarie este ziua în care îl evocăm pe poetul național Mihai Eminescu, dar este și Ziua Culturii Române. O sărbătoare care ne reamintește că ne definim și ne individualizăm ca popor prin cultură și artă, prin creația înaintașilor și a celor care își conjugă și astăzi energiile pentru exprimarea și promovarea propriei identități.

Vezi stirea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 14 ianuarie 2021


ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA FEBRUARIE - IUNIE 2021

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților va primi, în perioada 18 ianuarie - 12 februarie, cererile de acreditare pentru sesiunea parlamentară februarie - iunie 2021, precum și solicitările pentru permisele de acces auto în parcarea Palatului Parlamentului. Documentele necesare acreditării vor fi trimise în format electronic, la adresa de email flux@cdep.ro (scanate).

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 14 ianuarie 2021


primită de la domnul deputat Gabriel Marilen Pirtea (Grupul parlamentar al PNL)
Șanse egale pentru studenții români înscriși la universitățile din țară, față de cei care studiază în străinătate

„Pandemia este un flagel contemporan care lovește fără discriminare. Reacția noastră, ca decidenți, reprezentanți ai unei societăți responsabile, trebuie să depășească prioritățile date doar de libera circulație și de importanța unor destinații de călătorie pentru studii.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 13 ianuarie 2021


primită de la domnul deputat Eugen Neață (Grupul parlamentar al PSD)
Am avut dreptate!

Noi am scris și am votat Legea măririi pensiilor cu 40%. Guvernele de dreapta nu au fost în stare să aplice această lege timp de mai mult de un an de zile și nu au de gând să o facă nici acum, când Curtea Constituțională a hotărât că totul este constituțional și obligatoriu pentru cei care se află la guvernarea țării.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 13 ianuarie 2021


primită de la domnul deputat George Tuță (Grupul parlamentar al PNL)
Vaccinarea înseamnă o șansă în plus pentru relansarea imediată a economiei

Economia țării noastre a fost afectată serios din cauza pandemiei de COVID 19. Însă apartenența la Uniunea Europeană a oferit României protecția de care avem nevoie pentru a ne redresa. Totodată, demararea campaniei de vaccinare în țara noastră este un semn bun, care ne oferă speranța că în viitorul apropiat vom putea să dobândim imunitate și astfel să putem relua o serie de activități care vor duce, implicit, la relansarea economiei.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult