COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 25 aprilie 2019


primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)
Parlamentarii USR au înștiințat delegația Comisiei de la Veneția de pericolul ascuns în modificările Codurilor penale

Deputatul USR, Iulian Bulai, și senatorul USR, George Dircă, au participat, joi, 25 aprilie, la întâlnirea Comisiei speciale a Parlamentului României cu delegația Comisiei de la Veneția, prilej pentru a transmite încă o dată opinia Uniunii Salvați România potrivit căreia Secția Specială pentru investigarea infracțiunilor din Justiție nu trebuie să existe.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 25 aprilie 2019


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Susțin cu toată puterea Referendumul pentru justiție organizat de președintele Iohannis

Justiția din România trebuie să rămână independentă! În democrație, justiția trimite infractorii la pușcărie și, în niciun caz, infractorii nu își permit să pună bocancul pe gâtul justiției, așa cum și-au permis PSD și Liviu Dragnea să facă.

Vezi știrea

MESAJ PENTRU ROMÂNII ORTODOCȘI


În categoria Comunicat de presă 25 aprilie 2019


primit de la domnul deputat Daniel Popescu (Grupul parlamentar al USR)

Fie că suntem departe de țară sau în inima ei, fie că ne despart nu doar distanțele, dar și viziunile, opiniile și perspectivele asupra vieții, nivelul de trai și șansele de dezvoltare personală și profesională, în aceste zile, noi, românii ortodocși de pretutindeni, suntem cu toții uniți sub stindardul unei singure credințe mântuitoare. Cu ocazia zilelor pascale, urez tuturor românilor ortodocși din țară și din diaspora „Sărbători cu pace și bucurie!” Hristos a Înviat!

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 25 aprilie 2019


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grupul parlamentar al PMP)
După 12 ani și 16 Guverne, Muzeul pentru Românii de Pretutindeni există doar în lege și online. O adevărată sfidare la adresa românilor din Diaspora, comunitățile istorice și Republica Moldova

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul Constantin Codreanu, condamnă lipsa amenajării fizice a Muzeului pentru Românii de Pretutindeni deși legea prevede în mod expres acest lucru.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 25 aprilie 2019


primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
Evoluții și reconfigurări ale programelor sociale pentru o educație de succes

Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, a analizat prezența elevilor la școală, implicarea acestora în activitățile educaționale, evoluția abandonului școlar și a absenteismului de la ore, aspecte aflate între preocupările Guvernului României, prin Ministerul Educației Naționale și instituțiile județene, prin specialiștii și partenerii implicați.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult