COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 septembrie 2018


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea

Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, s-a întâlnit marți, 18 septembrie, cu domnul Rick Perry, secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii. Temele de discuție au avut în vedere componenta de cooperare în sectorul energetic din cadrul Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 septembrie 2018


primit de la doamna deputat Diana Tușa (Grupul parlamentar al PSD)
Diana TUȘA: ” Este absolut necesară reconfigurarea serviciilor sociale care să reflecte nevoile declarate ale tinerilor”

Luni, 17 septembrie 2018, în cadrul reuniunii Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) care are loc la Lisabona, doamna deputat Diana Tușa, membră a Delegației Parlamentului României la APCE și a Comisiei APCE, a avut o intervenție în cadrul dezbaterii cu tema „Abordarea nevoilor de sănătate ale adolescenților din Europa”.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 septembrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grupul parlamentar al PMP)
Legislația și practicile asimilaționiste ale Ucrainei în domeniul educației în limba română sunt inacceptabile. România are obligația de a spori substanțial sprijinul acordat minorităților românești din jurul granițelor și Balcani

Marți, 18 septembrie 2018, a avut loc ședința Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, condusă de către președintele acesteia, domnul deputat Constantin Codreanu, având ca invitați reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, respectiv domnul Petru Andea, secretar de stat, doamna Luminița Matei, director general al Direcției Generale Relații Internaționale și Afaceri Europene, și Ministerului Afacerilor Externe, respectiv domnul Dănuț Sebastian Neculăescu, secretar de stat, și domnul Marius Florescu Ciobotaru, secretar 1, pe ordinea de zi fiind situația școlilor românești după adoptarea Legii Educației din Ucraina din 5 septembrie 2017.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 septembrie 2018


primit de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
Participarea doamnei Mirela Furtună, secretar al Comisiei pentru politică externă, la întâlnirile cu delegația condusă de doamna Shen Yueyue, vicepreședinte al Adunării Naționale Populare a Republicii Populare Chineze și președintele Federației Femeilor din Întreaga Chină

Zilele acestea, o delegație condusă de doamna Shen Yueyue, vicepreședinte al Adunării Naționale Populare a Republicii Populare Chineze și președintele Federației Femeilor din Întreaga Chină, se află în vizită oficială în România.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 septembrie 2018


primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grupul parlamentar al PNL)
„Guvernele PSD&ALDE i-au dus pe români la sapă de lemn”

Primul an de guvernare cu cei de la PSD&ALDE a fost unul dezastruos pentru români! Majoritatea cetățenilor mărturisesc că nu au resurse financiare suficiente să acopere cheltuielile gospodăriei.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult